Muut palvelumme

Mukana auton oston joka vaiheessa

 
vehicle%2520headlight_edited_edited.jpg

Auto kotiovellesi

Toimitamme autosi suoraan kotiovelle! Kun olet löytänyt seuraavan autosi, pyydä meiltä tarjous niin pyrimme tuomaan autosi kotiovelle mahdollisimman halvalla, oli se sitten missä päin vain Suomea tai jopa Ruotsia.

Jos et vielä ole asiakkaamme, voit laittaa tarjouspyynnön sivun oikeassa alareunassa näkyvään chattiin. Pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista.

Kilpailutamme vakuutuksesi

Autoliikkeiden antamat vakuutukset ovat usein noin kolmasosan kilpailutettua vakuutusta kalliimpi. Vakuutuksentarjoajia on enemmän kuin tarpeeksi ja parhaan diilin löytäminen on usein vaikea ja aikaa vievä prosessi epäselvien taso- ja bonusjärjestelmien takia, mutta me hoidamme sen puolestasi jotta auton ostaminen olisi mahdollisimman helppoa!

Vain 50€ hintaan käymme läpi kaikki Suomen luotetuimmat vakuutuksentarjoajat ja tarjoamme sinulle kaksi parasta vaihtoehtoa, jotta autosi pysyisi mahdollisimman turvassa mahdollisimman halvalla. Kilpailuttaminen kannattaa, sillä säästät palvelun hinnan todennäköisesti jo muutamassa kuukausierässä vakuutuksesi hinnassa.

Jos et vielä ole asiakkaamme, voit laittaa tarjouspyynnön sivun oikeassa alareunassa näkyvään chattiin. Pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista.

_edited.jpg

Auto Ruotsista?

Halutessasi voimme etsiä sinulle sopivan auton Ruotsista, ja järjestää sen kuljetuksen Suomeen luotetun välittäjän avulla, jolla on laaja valikoima kaikenlaisia autoja Ruotsin mantereelta. Hoidamme kaiken kaupanteosta auton rekisteröintiin puolestasi, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin nauttia uudesta autostasi!

Mainitse lomakkeessa avoimuutesi hakea auto Ruotsista, tai jos olet jo löytänyt sopivan auton kerro sen tiedot meille niin esitämme sinulle tarjouksen sen tuonnista.

White%20Cars_edited.jpg