Miten palvelu toimii

Laptop.jpg

1. Täytät ilmaisen lomakkeen - täysin ilman sitoumuksia.

Man on phone.jpg

2. Otamme sinuun yhteyttä lomakkeesi pohjalta.

Jos päätät antaa meille toimeksiannon, etsimme seuaavan autosi vain 60,00€ (sis. alv. 24%) hintaan.

Office_edited.jpg

3. Käymme toiveesi ja tarpeesi läpi henkilökohtaisesti -saat siis juuri sinulle personoituja tuloksia.

Handing%20keys_edited.jpg

4. Olet löytänyt uuden autosi.

 
Laptop.jpg
1.

Olemme luoneet lomakkeen autosi löytämiseksi. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä, on täyttää lomakkeeseen hakemasi auton tiedot niin tarkasti tai väljästi kuin itse haluat. Jos et tiedä vielä tarkkaan mitä etsit, sekin on täysin OK! Autamme sinua selvittämään sen.

Man on phone.jpg
2.

Lomakkeen jättämisen jälkeen tapahtuvan yhteydenoton jälkeen voit päättää joko antaa meille toimeksiannon, tai jättää prosessin kesken täysin maksutta. Uskomme kuitenkin, että alustavan yhteydenoton jälkeen et malta odottaa uuden autosi löytymistä.

Jos päätät antaa meille toimeksiannon, etsimme sinulle täydellisen auton kiinteällä 60,00€ (sis. alv 24%) hinnalla.

 
Office_edited.jpg
3.

Käymme jokaisen asiakkaan toiveet läpi käsin. Käymme läpi kaikki Suomen luotettavat autosivustot ja kontaktit, ja keräämme sinulle yhteenvedon neljästä parhaasta parhaasta vaihtoehdoista. Selittämme myös jokaisen yksilön hyvät ja huonot puolet, sekä esitämme suosituksemme.

 

Emme kuulu mihinkään autokauppaan, joten saamasi tulokset ovat 100% puolueettomia. Otamme tietysti huomioon myös ajankohtaiset kampanjat ja muut asiat, jotka saattavat vaikuttaa ostopäätökseesi.

Handing%20keys_edited.jpg
4.

Käytämme vain luotettuja ja suurempia autokauppiaita turvallisen autokaupan takaamiseksi, emme siis lähtökohtaisesti esittele sinulle yksityisien myyjien tuotteita, jollet niin itse halua.

 

Voimme mielellämme myös kilpailuttaa autovakuutuksesi ja hoitaa autosi kuljetuksen kotiovellesi avaimet käteen  -palveluna.

 

Voimme halutessasi näyttää ja tarvittaessa hakea sinulle autoja myös Ruotsista luotettujen välittäjien avulla.