Uusiauto.com-palvelun käyttöehdot

Lomakkeen jättäminen

 

Lomakkeen jättäminen on täysin ilmaista, eikä sido asiakasta mihinkään. Asiakkaalla on oikeus jättää vastaamatta yhteydenottoihin, tai olla antamatta uusiauto.com:illa toimeksiantoa yhteydenoton jälkeen ilman mitään seurauksia.

Toimeksiannon antaminen ja sen peruminen

 

Jos toimeksiannosta sovitaan yhteydenoton aikana, asiakas sitoutuu maksamaan palvelun hinnan 60€ (sis. alv 24%), tai alennuskoodin oikeuttaman alennetun summan. Alennuskoodi tulee mainita viimeistään yhteydenoton aikana ennen toimeksiannon aloittamista. Toimeksiannon voi perua, jos toimeksiantoa ei vielä ole aloitettu. Jos toimeksianto on jo aloitettu, asiakas on velvoitettu maksamaan 50% alkuperäisestä palvelun hinnasta. Selvityksen lähettämisen jälkeen toimeksiantoa ei voi enää perua, ja asiakas on velvoitettu maksamaan 100% laskutettavasta summasta.

Selvityksen toimittaminen

Asiakas saa selvityksen autovaihtoehdoista usein 24 tunnin sisällä, mutta uusiauto.com:illa on oikeus käyttää toimeksiantoon pidempikin aika. Näissä tapauksissa uusiauto.com on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle viivästyksestä. Selvitys toimitetaan usein sähköpostin muodossa. Asiakkaalla on velvollisuus varmistaa antamansa sähklöpostin oikeellisuus, mutta uusiauto.com pyrkii tarkistamaan sen oikeellisuuden ennen lopullisen selvityksen lähettämistä.

Uusiauto.com ei millään tavalla ole vastuussa ehdotettujen autojen tietojen paikkansapitävyydestä  tai niiden lopullisesta kunnosta. Uusiauto.com pyrkii aina toimittamaan oikeat tiedot autoista, mutta ei voi taata tietojen oikeellisuutta koska tiedot ovat syötetty autoliikkeiden tai yksityisten myyjien toimesta. Auton tietojen ja lopullisen kunnon tarkistaminen on aina auton ostajan/uusiauto.com:in asiakkaan vastuulla, eikä uusiauto.com ole millään tavalla vastuussa tai korvausvelvollinen mahdollisista odotetuista tai odottamattomista ongelmista auton ostoprosessin aikana tai sen jälkeen.

Laskutus 

Asiakas saa uusiauto.com:ilta laskun tehdystä työstä yleensä viimeistään vuorokausi selvityksen lähettämisen jälkeen. Laskutus, ja muut laskutukseen liittyvät toiminnot suoritetaan Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta. Laskujen eräpäivä laitetaan 14 päivän päähän selivtyksen lähettämisestä. Jos laskua ei ole maksettu 14 päivän kuluessa, Eezy lähettää ensin maksukehotuksen jonka jälkeen lasku menee perintään. Perintämaksu määräytyy Eezy Kevytyrittäjät Osk:n ohjeiden mukaan.

Sivulla näkyvät logot ovat uusiauto.com:in omaisuutta. Uusiauto.com pitää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  • Facebook

©2020 by uusiauto.com. Created by the owner Max Pusa